Supa-crema de conopida cu kapia

de vero_closca in Supe, 29 Sep 2010 | 3792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 1 praz(numai partea alba)
  • 1 radacina de patrunjel2 linguri ulei de masline
  • 200g smantana
  • 2-3 ardei kapia
  • 1 litru supa de legume
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de conopida cu kapia:

cureti si speli legumele.pui la calit prazul taiat fin si radacina de patrunjel taiata rondele fine.cand sunt patrunse adaugi buchetelele de conopida si supa de legume.cand conopida e fiarta,reduci focul si adaugi smantana ,sare,piper,mai dai un clocot si apoi stingi focul.

ardeiul il tai fasii si il calesti in putin ulei.

pastrezi cateva buchetele pt decor si restul il pasezi in blender.servesti supa presarata cu patrunjel si cu fasii de ardei.

pofta mare!

TIPS-URI

1

poti inlocuii ardeiul kapia cu ardei iute rosu calit usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de conopida cu kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mulligatawny