Supa norvegiana de peste

de Catalina L in Somon, 17 Mai 2018 | 7393 vizualizari

 


Astazi Norvegia sărbătoreşte Ziua naţională, data promulgării Constituţiei, în 1814.
Cu acceasta ocazie va propun o supa de peste norvegiana usoara si delicioasa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/supa-de-peste-norvegiana.html

 

INGREDIENTE

  • 150 g de peste alb putin gras Corvina
  • 150 g de somon bio
  • 100 g creveti bio curatate
  • 2 morcovi mici
  • 1/2 praz (partea alba)
  • 2 ciuperci albe de Paris
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 l de zeama de peste (puteti folosi 1 Kub si 1 l de apa fiarta)
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri faina
  • paprika sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa norvegiana de peste:

Curatati si taiati bucati cartofii si morcovii.

Puneti la fiert zeama de peste, adaugati cartofii, morcovii, ceapa intreaga si prazul si fierbeti totul timp de 10 minute.

Taiati pestele in cuburi si adaugati-l impreuna ccu ciupercile curatate si taiate felii.

Puneti si crevetii curatati daca sunt cruzi.

Fierbeti timp de 5 minute.

Am scos ceapa si prazul.

Daca crevetii sunt deja fierti, adaugati-i acum.

Amestecati faina cu smantana si cu un pic de zeama.

Turnati, amestecati si aduceti la fierbere. Fierbeti 2 minute.

Este gata, puneti sare, piper, parika.

Serviti fierbinte!

Este lejera si delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa norvegiana de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]