Supa greceasca de peste (Psarosoupa)

de rena in Supe, 15 Noi 2013 | 13311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti mari
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • o legatura de telina
  • o ceapa
  • ulei,sare,piper,lamaie
  • o ceasca de orez
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa greceasca de peste (Psarosoupa):

Curatam toate legumele si le taiem in bucati mai mari,le punem la fiert.Dupa ce s-au fiert le scoatem pe un platou.In zeama legumelor punem pestele sa fiarba ,dupa ce sa fiert facem la fel il scoatem pe un platou.Strecuram zeama sa nu aiba oase de la peste si o punem inapoi in oala,punem orezul, sare si lasam sa fiarba .Separat batem oul cu lamaia luam putina zama din oala si turnam peste ouale batute , amestecam  bine, apoi turnam in oala.

La blender batem zeama de lamaie,sare , ulei de masline si facem un sos albicios.Curatam pestele de oase turnam pe deasupra sos si la legume in acel fel facem

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vrem putem pune in farfuria de supa bucati de peste si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa greceasca de peste (Psarosoupa)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

15.11.2013, 16:01

laura_n 1

15.11.2013, 16:10

suna bine, mai ales cu peste

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 17:15

gustoasa supica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de peste ca la Szeged