Supa de zarzavaturi

de deliciousflavours in Supe/Ciorbe, 27 Noi 2011 | 18611 vizualizari

 

Astazi va prezint o supa nu doar sanatoasa ci si foarte gustoasa...
Sa aveti o Duminica frumoasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac  
  • 1 felie telina  
  • ½ gulie
  • ¼ varza alba/rosie
  •  3-4 buchetele broccoli  
  • 1 ardei 1 rosie decojita
  • 1 ceapa mica  
  • 2-3 linguri bulion
  • patrunjel tocat
  • sare, piper    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de zarzavaturi:

Tocam marunt ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline. Taiem cubulete mici toate legumele (morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, telina, gulia, ardeiul, rosia), iar varza o taiem felii ca pentru salata. Le adaugam pe toate, mai putin rosia si broccoli, la ceapa calita si mai lasam la foc mic 3-4 minute. Dupa acest timp punem si rosia si broccoli, adaugam apa, sare sau vegeta, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic. Cand sunt fierte toate, punem bulionul, mai condimentam cu sare sau vegeta daca e cazul si piper. La sfarsit  presaram patrunjel tocat marunt.

 

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de zarzavaturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

deliciousflavours 1

27.11.2011, 21:26

Va multumesc tuturor si va astept la o portie de supa fierbinte!

Ramonica 1

27.11.2011, 21:27

super arata si e foarte buna

Cris2711 1

28.11.2011, 11:15

vin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:32

Mini Pavlova cu frisca si fructe de padure - Desert simplu, rafinat si elegant

pe 30.04 la 11:58

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 30.04 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE PUI A LA GREC