Supa de taitei

de burdulea56 in Supe/Ciorbe, 18 Iul 2010 | 5960 vizualizari

 

La noi in Ardeal supa de taitei, se face limpede, cea de sarbatoare nu se serveste la masa cu zarzavatul in ea. Uneori, insa fac aceasta supa fara sa mai scot zarzavatul.

 

INGREDIENTE

  • 5 morcovi,
  • 1 bucata telina,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 1 ceapa,
  • vegeta,
  • sare,
  • 4-5 ciocanele de pui,
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de taitei:

Am oparit carnea, am curatat-o, am spalat-o bine. Intr-o oala de 3 litri cu apa, am pus la fiert carnita, zarzavatul curatat si spalat, la foc mare. Cand incepe sa fiarba se spumuieste supa si se reduce focul. Fierbem supa la foc domol pana la fierberea carnii si zarzavatului. Separat, fierbem taiteii cum ne indica instructiunile de pe ambalaj, clatim cu apa rece si ii adaugam la supa. Am folosit taitei subtiri si scurti. Deasupra presaram verdeata tocata marunt. Se serveste cu un praf de piper macinat si o bucata de carne(cate un ciocanel).

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina de casa si taitei