Supa de spanac de post

de Veronica22 in Supe, 25 Feb 2015 | 3980 vizualizari

 

Pregatit in orice mod mie imi place foarte mult spanacul.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac de post:

Spanacul se curata si se spala bine in cateva randuri de apa daca este mai marunt,sau frunza cu frunza sub jet de apa pentru a inlatura orice urma de nisip sau pamant.

Punem intr-un vas apa la fiert in care adaugam o lingura de sare.Cand apa clocoteste adaugam spanacul si-l lasam sa fiarba in clocot 1-3 min.

Scurgem spanacul si cand s-a racorit il vom toca cu cutitul.

Calim o ceapa tocata marunt in ulei,adaugam faina,amestecam repede sa nu ramana cocoloase.Spanacul tocat se adauga si el si apoi vom completa cu apa rece amestecand putin pentru a desface bine faina.

Lasam sa fiarba 5-6 min,adaugam sare dupa gust si usturoiul pisat.

La final vom adauga mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de urzici