Supa de rosii cu perisoare

de Miha in Supe, 13 Iun 2010 | 7198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie rosii decojite (400 g)
  • 2 rosii proaspete decojite
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 bucata telina
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • pentru perisoare:
  • 1 piept de pui
  • ~50 g orez
  • 1 ou
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu perisoare:

Pieptul de pui tocat se sareaza si se pipereaza. Se adauga oul, verdeata tocata si orezul. Cu o lingurta se ia din compozitie si se plonjeaza intr-un vas cu apa ( cca 2 llitri) care clocoteste.

Se dau cateva clocote, se spumeaza, dupa care se adauga zarzavatul tocat marunt. Cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga rosiile decojite si date prin blender. Se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele si perisoarele sunt fierte. In timpul fierberii se mai adauga apa daca este necesar.

Se potriveste gustul de sare si piper, iar la sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu cus-cus