Supa de rosii cu branza

de Irina in Supe, 15 Mar 2016 | 5321 vizualizari

 

Ultima descoperire, care a adus si o revolutie in bucataria noastra, este supa de rosii cu branza si crutoane. Am descoperit-o luand masa intr-un food court dintr-un mall, intr-un colt cu supe, salate si cateva deserturi raw. 
Interesant este faptul ca eu am pregatit-o rapid, folosind un amestec de sosuri Barilla, ceea ce nu mi-as fi imaginat vreodata ca se va intampla, pentru ca am preferat intotdeauna ingrediente cat mai aproape de natural si sanatos in bucataria mea. 

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de sos Napoletano
  • 1/2 borcan sos Basilico
  • apa pentru fiert supa
  • branza feta
  • crutoane de paine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu branza:

Cum va spuneam, am combinat doua sosuri, am adaugat apa si am lasat sa dea doar cateva clocote. Nu a fost nevoie sa adaug nici un fel de legume, pentru ca sosurile contin si ceapa, morcov, usturoi, patrunjel si busuioc. All in one. 

Cand am oprit supa am adaugat putina miere de albine, pentru ca aceasta ia din aciditatea rosiilor.

Pentru crutoane am pregatit felii de paine, le-am stropit cu ulei de masline si le-am condimentat cu sare, piper si busuioc pe ambele parti, dupa care le-am pus la cuptor la rumenit. 

Dupa ce painea s-a racit am taiat-o sub forma de crutoane. Am pregatit si branza, pe care am taiat-o in cubulete si am servit supa cu crutoane aromate de paine si branza feta.

Voi incerca si varianta cu rosii, dar mai la vara, cand se vor coace rosiile adevarate. :)

Pana atunci, serviti o portie, nu va sfiiti! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste Delicio-Basilico