Supa de rosii

de divainbucatarie in Supe, 28 Iul 2011 | 5439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii coapte (sau 1/2 l suc de rosii)
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • 1-2 frunze mici busuioc
  • 1 l apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Punem rosiile sa fiarba in apa cu putina sare. Rosiile pot fi decojite in momentul in care se crapa coaja. Le trecem apoi printr-o sita, pentru a se separa sucul rosiilor de coji si samburi. Punem la fiert legumele in apa. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de busuioc, lasand sa mai fiarba inca 10-15 minute. Luam supa de pe foc, lasam sa se raceasca putin si pasam legumele (mai putin ceapa). Adaugam uleiul, apoi asezonam cu sare si piper. Servim supa de rosii cu crutoane, pe care am presarat mozzarella.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu dovlecei