Supa de praz cu carne tocata

de ianculubita in Supe, 16 Apr 2013 | 8500 vizualizari

 

Va amintiti ca Doina Varga a postat aici in urma cu cateva zile,aceasta supa????
Ei bine,cum de felul meu sunt curioasa,am incercat-o;nu va spun ce nebunie a iesit!!!
Eu am redus din cantitatile ingredientelor,pentru ca nu-i stiam gustul dar cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati praz
  • 2 tuburi branza topita cu smantana
  • 500 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu carne tocata:

Calim prazul taiat marunt, impreuna cu morcovul ras fin, ciupercile taiate si carnea; dupa ce s-au calit, adaugam 4l de apa si lasam sa fiarba 1h; dupa ce s-a racit putin, adaugam branza topita si amestecam bine pana se topeste (eu am folosit cubulete de branza topita si le-am pasat cu blenderul); condimentam dupa gust si se serveste calda cu patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de praz cu iaurt