Supa de perisoare (giouvarlakia)

de rena in Supe, 10 Dec 2013 | 6132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.carne tocata de vita
  • o ceapa
  • o cana de orez lipicios
  • marar,telina,
  • 1-2cartofi
  • sare,piper,ulei
  • 3 oua
  • o lamaie
  • o lingura de delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de perisoare (giouvarlakia):

Punem oala cu apa la fiert, adaugam telina , cartoful taiat cubulete mici, o mana de orez ,ulei si o lingura de delikat.

Facem aluatul pentru perisoare,punem intr-un castron carnea tocata cu ceapa data pe razatoare si mararul tocat,orezul un ou, sare, piper si putin ulei, framantam bine aluatul.

Dupa ce a dat zeama din oala un clocot facem perisoarele si le bagam la fiert.

La sfirsit batem cele doua oua cu putina sare apoi turnam zeama de la lamaie, luam putina zeama din oala batem usor si turnam in oala cu perisoare.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare (giouvarlakia)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

11.12.2013, 21:48

mihaelar63 1

13.12.2013, 01:23

Imi place supica ta de perisoare , merge la favorite !!!

rena 1

14.12.2013, 01:29

ooo iti multumesc mult ma simt minunat ca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste (reteta video)