Supa de legume

de abetina in Mancaruri de post, 15 Mar 2018 | 3217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ciuperci pleurotus
  • 200 gr linte verde
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina mare
  • 200 gr nuci caju
  • sare dupa gust.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Se pune lintea la inmuiat cu cel putin 12 ore inainte de a pregati supa, se clateste si se pune in oala; se adauga radacinoasele taiate, ciupercile pleurotus taiate felii, sare, ceapa tocata si se fierbe la foc potrivit.
  Se pun nucile caju la blender, apa si se mixeaza bine, dupa care se toarna peste legumele fierte, se lasa sa traga un clocot si se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor la un deliciu culinar, asa veti simti ca postul este usor de tinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

dantes 1

20.03.2018, 16:54

Buna!

abetina 1

20.03.2018, 19:25

este foarte buna si o alternativa la mancarurile cu carne,pentru cei care nu mai au nevoie de carne,lapte,branza ,oua!

Rahela Velicu 1

21.03.2018, 12:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluți, de post