Supa de legume

de abetina in Mancaruri de post, 15 Mar 2018 | 2758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ciuperci pleurotus
  • 200 gr linte verde
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina mare
  • 200 gr nuci caju
  • sare dupa gust.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Se pune lintea la inmuiat cu cel putin 12 ore inainte de a pregati supa, se clateste si se pune in oala; se adauga radacinoasele taiate, ciupercile pleurotus taiate felii, sare, ceapa tocata si se fierbe la foc potrivit.
  Se pun nucile caju la blender, apa si se mixeaza bine, dupa care se toarna peste legumele fierte, se lasa sa traga un clocot si se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor la un deliciu culinar, asa veti simti ca postul este usor de tinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate vegetal din linte