Supă de fasole pestriţă

de sergentlacratita in Supe, 4 Apr 2014 | 5203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe pestriţă
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă galbenă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1 lingură concentrat de legume
  • 1 ceşcuţă ulei
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • pătrunjel proaspăt pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de fasole pestriţă:

Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de roşii, uleiul, concentratul de legume, ceapa verde şi cimbrul, am lăsat pe foc încă 30 minute, am stins focul, am acoperit oala şi am lăsat supa să se odihnească 15 minute, înainte de a o servi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de fasole pestriţă" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (4)

nadea68 1

05.04.2014, 17:18

laura_n 1

05.04.2014, 17:35

imi place cum arata si imi mai place ca ai pus si cimbru!

Rocsi 1

05.04.2014, 20:07

Foarte gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole a la grec