Supa de curcan cu taitei de casa

de Sim0na in Supe, 8 Dec 2015 | 4062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de curcan (coste, gat, spata, pipota)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastrarnac mic
  • 1 patrunjel radacina
  • ½ telina mica
  • ardei capia (congelat)
  • ardei gras verde/rosu (congelat)
  • 1 cartof
  • ½ conserva rosii intregi de la SUNFOOD
  • taitei de casa
  • sare
  • taitei de casa dintr-un ou
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei de casa:

Bucatile de curcan le-a spalat in mai multe ape, apoi le-am pus la fiert in cca 3 litri apa cu o lingurita de sare. Am spumat bine, iar cand carnea nu si-a mai lasat spuma am scos bucatile de carne, am strecurat zeama (binenteles am spalat oala) si am pus din nou la fiert adaugand si legumele (ceapa, morcov, patrunjel radacina, pastarnac, telina, ardeii) tocate nu foarte marunt. Am lasat la fiert vre-o 30 de minute, apoi am adaugat cartofii taiati cubulete si taiteii de casa, si am mai lasat vre-o 10-15 minute. Rosiile pasate nu foarte marunt cu o furculita le-am adaugat la supa si le-am lasat si pe ele sa fiarba vre-o 10 minute. Am oprit focul, am adaugat mult patrunjel verde tocat si am acoperit oala.

Va invit la o portie de supa delicioasa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gazpacho Andaluz