Supa de creveti

de Bucataras in Supe, 30 Apr 2009 | 7459 vizualizari

 

Reteta pezentata la seminarul culinar Lalla Cooking de catre bucatarul restaurantului Sangria, Adrian.

 

INGREDIENTE

  • creveti proaspeti decorticati
  • un pahar de vin
  • peste
  • legume (morcov, patrunjel, telina, ceapa, rosii)
  • usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • chili
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de creveti:

Se spala crevetii si se calesc in usturoi citeva minute, apoi se adauga paharul cu vin si se lasa la fiert citeva minute. Apoi se adauga supa de peste (se obtine prin fierberea pestelui cu legumele). Se adauga dupa gust patrunjel, chili, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa Toscana de naut