Supa de creveti

de Bucataras in Supe, 30 Apr 2009 | 7679 vizualizari

 

Reteta pezentata la seminarul culinar Lalla Cooking de catre bucatarul restaurantului Sangria, Adrian.

 

INGREDIENTE

  • creveti proaspeti decorticati
  • un pahar de vin
  • peste
  • legume (morcov, patrunjel, telina, ceapa, rosii)
  • usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • chili
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de creveti:

Se spala crevetii si se calesc in usturoi citeva minute, apoi se adauga paharul cu vin si se lasa la fiert citeva minute. Apoi se adauga supa de peste (se obtine prin fierberea pestelui cu legumele). Se adauga dupa gust patrunjel, chili, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]