Supa de bulion cu cus-cus

de babi5 in Supe, 29 Mar 2014 | 6977 vizualizari

 

Imi place tare si fiindca este si supa preferata si dorita si de batrinul meu tata ma conformez ...Nu am de ales . se foloseste si supa de oase ,dar eu am folosit doar supa de zarzavat si am complectat cu bulion de casa .. Buna si racoroasa ..

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cus-cus
  • 1,5 l bulion
  • 1,5 supa de zarzavat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 ardei galben gras
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 radacina patrunjel
  • frunze patrunjel
  • 2 linguri zahar(eu am folosit brun)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu cus-cus:

Am pus la fiert in 1,5 l apa, zarzavatul curatat si spalat bine. Cand zarzavatul s-a fiert bine l-am strecurat si am adaugat bulionul, apoi am potrivit de sare si piper, am adaugat si zaharul, apoi dupa cateva clocote am adaugat cus-cusul. Am lasat 5 minute sa dea in clocot, dupa care am oprit focul si am acoperit, am lasat sa-si mareasca  volumul cus-cus-ul. Am asezonat cu patrunjel verde.

Pofta sa aveti... si de mancat si de preparat!

TIPS-URI

1

Se prezinta in cani, boluri sau farfurii

2

Se serveste fierbinte asezonata cu patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta rapida si delicioasa de supa cu legume si taitei fini de casa