Supa de aripioare de pui cu taitei

de Krystyan Trendy in Supe, 12 Ian 2014 | 14995 vizualizari

 

Pentru pitici mofturosi si nu numai :d

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 lingurita de delikat de legume
  • 50-100 g taitei
  • 1 bucata de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de aripioare de pui cu taitei:

Prima data curatam aripioarele, le parlim pe flacara de la aragaz ,le spalam cu apa rece,apoi le punem intr-o oala cu apa si sare la fiert.

Cand apa incepe sa clocoteasca,luam spuma de deasupra cu o spumiera.

Legumele le curatam ,le spalam si le punem intregi in oala cu aripioare sa fiarba.

Dupa ce au fiert legumele ,le scoatem separat pe o farfurie.

In supa adaugam taiteii si delikatul.

Lasam 5-10 minute sa fiarba taiteii si supa este gata!

TIPS-URI

1

Legumele fierte le putem toca si adauga in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de aripioare de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]