de ce baietei si nu taietei?? totul a pornit de cand eram micuta, eu asa intelesesem la bunica mea, in loc de taietei...baietei...si asa le-a ramas pana in ziua de astazi.
aripioarele se parlesc pe foc
se spala
morcovul se curata, se spala si se taie feliute/rondele daca nu e foarte gros
ceapa se curata si se spala, apoi se cresteaza putin la capete
telina se curata si ea, apoi se spala si se taie in jumatate
se pun la fiert aripioarele, morcovul, ceapa si telina
se adauga sare dupa gust
din cand in cand se ia spuna de deasupra
cand carnea e fiarta se scoate din oala, la fel si legumele, mai putin morcovul
supa se strecoara de doua ori printr-o sita
in zeama clara se pun la fiert taieteii
se lasa pe foc pana sunt taieteii fierti
la urma se adauga patrunjel taiat marunt
se serveste calda
Pofta buna!