Supa - crema de sfecla rosie

de Ina in Supe, 19 Apr 2011 | 7268 vizualizari

 

O alta reteta care i-a facut cu ochiul lui Costel , intr-o revista de specialitate :P

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle rosii potrivite
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • jumatate de telina
  • o lamaie mica
  • tarhon ( un varf de lingurita )
  • patrunjel
  • crutoane aromate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa - crema de sfecla rosie:

  Cureti legumele, le tai cubulete si le pui la fiert in cca. 2,5 litri de apa cu sare.     Legumele fierte le scurgi si le pasezi in blender.

  Piureul astfel obtinut se subtiaza cu zeama in care au fiert legumele, pana obtinem consistenta dorita. 

  Punem pe foc si mai dam cateva clocote. La final adaugam zeama de la o lamaie mica, verdeata si 2-3 catei de usturoi , pisati si frecati cu putin ulei.

  Servim supa calda, alaturi de crutoane aromate.

 

TIPS-URI

1

Supa capata un gust deosebit daca adaugi  la final usturoi pisat si frecat cu putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa - crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de usturoi