Supa crema de legume cu zdrente de ou

de Bucataras Medi in Supe, 1 Ian 2014 | 4525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 radacina mica de telina
  • 1 dovlecel mic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • unt cat o nuca
  • sare dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu zdrente de ou:

Se curata legumele ,se spala ,se taie bucati mai mari iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare si putin ulei de masline.Apa trebuie sa acopere legumele.
Cand s-au fiert, se scot  cu ajutorul unei  palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.   Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugam si untul si amestecam bine.   Punem supa pe foc si lasam la fiert circa 10 min  dupa care tragem oala de pe foc.
Intr-un bol batem bine ouale,adaugam 2 polonice de supa si apoi turnam in oala aceasta compozitie ,amestecand continuu.
Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.01.2014, 09:10

La multi ani!

laura_n 1

02.01.2014, 13:07

ce buna este si ce merge acum )

Flory2015 1

17.02.2015, 20:29

mmmm.....bun,bun...Ș)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]