Sunca cu boia

de Constelatialeu in Mezel de casa, 22 Dec 2013 | 7424 vizualizari

 

Ce sa mai lungesc vorba cu introduceri,mai bine va dau un fund,cutitul si niste usturoi....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de gusa de porc afumata ,cca 1 si 1/2 kg
  • zeama de varza 2 l
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • cimbru
  • foi de dafin
  • usturoi
  • boia iute
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca cu boia:

Gusa de porc afumata se pune intr-o cratita, se acopera cu zeama de varza, se adauga boabe de piper, de mustar, cimbru, foi de dafin si se pune cratita pe foc, la fiert, cca 2 ore la foc domol. Cand s-a fiert, tavalim bucatile de gusa prin boia iute, se strivesc niste catei de usturoi si se presara deasupra, se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca cu boia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Slanina afumata de mangalita, fiarta cu usturoi si boia