Sufleu de vinete

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 10365 vizualizari

 

Aveam o vanata si nu stiam ce sa fac cu ea...si iata ce a iesit !

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata coapta
  • 2 oua
  • 250 gr branza de vaci
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura de marar sau patrunjel,dupa preferinte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de vinete:

 Se coace vanata si se curata.

 Ceapa se toaca marunt.

Se pun toate ingredientele in vasul de mixer si se amesteca.

 Se toarna intr-un vas de ceramica,uns si tapetat cu faina.

 Se da la cuptorul incins pentru 20 de minute.

Se lasa sa se raceasca in vas apoi se rastoarna,punandu-se  farfuria deasupra vasului si se intoarce.

TIPS-URI

1

Se poate pune si intr-o tava de chec.

2

se serveste cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 500 lei
2799.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (17)

Laly 1

29.07.2010, 14:06

Foarte frumoasa,dar nu cred ca ajunge o vanata la toata gasca

Julie 1

29.07.2010, 21:16

Buna idee!Cred ca a fost delicios!

Teo 1

29.07.2010, 23:26

Buni, m -ai dezamagit !daca eu '' aterizam '' astazi la Buc. ce faceam doar cu o vanata?sau aplicam zicala:''poftim punga la masa , daca ti-ai adus de -acasa'' !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii gratinate