Sufleu de paste cu legume

de elucubratiiculinare in Penne, 22 Feb 2012 | 4902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste scurte,
  • 2 cepe,3 linguri ulei,
  • 300 g legume congelate (mazăre, ardei, morcov, porumb, fasole),
  • 4 ouă,
  • 250 g brânză de vaci,
  • 150 g smântână,
  • 50 g brânză Cheddar,
  • sare,
  • piper,
  • pătrunjel,
  • unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de paste cu legume:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scot într-o sită și se lasă la scurs. Încingem cuptorul la 200 grade C.

Curățăm ceapa și o tocăm mărunt, după care se pune la prăjit până devine aurie.Adăugăm legumele și le călim împreună cu ceapa pentru 5 minute amestecând constant. Separăm ouăle. Batem gălbenușurile împreună cu brânza de vaci și smântâna. Condimentăm cu sare și piper.

Această compoziție se amestecă cu pastele și cu legume călite. La sfârșit adăugăm albușurile bătute spumă, amestecând ușor. Compoziția se pune într-o formă termorezistentă bine unsă cu unt, având grijă să nu se depășească jumătatea formei (sufleul va mai crește în înălțime). Presărăm deasupra brânză Cheddar rasă și se dă la cuptor pentru 25-30 minute.

Se servește fierbinte și ornăm cu pătrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de paste cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton,legume si smantana