Sufleu de icre de scoici St.Jacques si ou de rata

de Cristi Roman in Fructe de mare, 28 Ian 2012 | 4891 vizualizari

COMENTARII (38)

Cristi Roman 1

28.01.2012, 20:57

fie, pentru tine, Dia, fac o exceptie, si te pup si-n privat

Mitinita 1

28.01.2012, 20:57

dia,asa ca-mi dai mie portia ta..,si eu dau primul piept generos de pui pe care il vad pe aici

diaconta 1

28.01.2012, 21:13

off ce m-am emotionat
oare cum ar putea fi emoticon_care_viseaza

diaconta 1

28.01.2012, 21:13

Miti,dau,da' piept am si eu si destul de ...generos

Mitinita 1

28.01.2012, 21:16

esti satula vad,nu ma apuc eu acuma sa tai puiul in bucatele

Brindusa 1

28.01.2012, 22:26

icre de scoici? n-am auzit de asa ceva. Mersi Cristi pt informatie.

danakarin 1

28.01.2012, 23:48

Foarte ingenios. Eu am crezut ca partea rosie se arunca la Schickele St. Jacques .

Sidy 1

29.01.2012, 09:07

Ceva foarte finut Dar de icre de scoici...chiar ca n-am auzit sau vazut...
Oricum ce ai pregatit tu aici e de milioaneeee

Cristi Roman 1

29.01.2012, 13:05

Va multumesc mult .

Lau 1

08.02.2012, 13:34

superb arata

Cristi Roman 1

08.02.2012, 13:35

Multumesc .

naomy 1

09.02.2012, 11:32

superba prezentare ,intradevar ceva eschisito ( cum sp spanioli) felicitari pt reteta .

Cristi Roman 1

10.02.2012, 02:43

Multumesc mult, Naomy.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Calamar pane in cosulete de paine