Sufleu de fasole verde

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2009 | 10863 vizualizari

 

reteta am gasit-o pe net..din pacate nu mai stiu pe ce blog...oricum multumesc celei ce a postat!
e super bun sufleul!

 

INGREDIENTE

5 oua,jumatate pahar lapte,3 cepe,3-4 linguri de faina,800 gr fasole,2 rosii,o lingurita bicarbonat de sodiu,branza rasa,condimente,sare,un pic de unt (pentru uns tava),un pic de ulei (3-4 linguri).
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de fasole verde:

Se curata fasole bine, se spala, se fierbe apoi se lasa la scurs .
Separat intr-o tigaie calim pentru 1-2 minute ceapa taiata fideluta. Adaugam rosiile taiate felii si lasam un pic sa se rumeneasca, adaugam cate un pic de apa cat sa se inmoaie bine ceapa si rosiile, dupa care stingem focul.

Intr-un castron batem albusurile spuma si adaugam galbenusurile batute, iar in alt castron se amesteca bine faina cu laptele si branza.

Peste compozitia de faina, lapte si branza punem albusurile batute spuma si amestecate cu galbenusuri.

Adaugam ceapa si rosiile calite, la urma fasolea fiarta si tocata nu prea marunt.
Ungem tava cu unt si tapetam cu un pic de faina si la cuptor pentru circa 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv reteta de preparare a papanasilor rustici cu branza sarata si sos de smantana