Sufleu de conopida

de dariadeea in Mancaruri de legume, 24 Apr 2013 | 12358 vizualizari

 

O reteta delicioasa si usoara pentru cina,in special pentru copii.

 

INGREDIENTE

  • o conopida micuta
  • 2 oua
  • 150 g branza de vaci proapata
  • 100 ml lapte
  • o lingura de faina
  • verdeata
  • o lingurita de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Am desfacut conopida buchetele mici, le-am spalat si le-am pus la fiert. Dupa ce au fiert bine le-am scurs foarte bine de apa. Dupa care le-am pasat cu furculita intr-un bol. Branza am amestecat-o cu laptele si cu faina, dupa care am pus conopida, oul batut un pic si verdeata. Am pus un pic de sare, dupa gust.

Am uns un vas termorezistent cu unt si apoi am turnat compozitia, am nivelat si am dat la cuptor pentru 20-30 minute pana prinde o crusta deasupra (se da la foc mic)

Se serveste cu smantana sau cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]