Sufleu de conopida

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2012 | 5861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • sare, piper
  • curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Fierbem conopida in apa cu sare sau in aburi (15 minute), apoi il lasam la racit.

Fierbem o pasta din unt, ulei si faina pe ,,bain marie,,. Lasam sa se mai raceasca si apoi adaugam 4 galbenusuri si spuma batuta tare de la cele patru albusuri. Omogenizam cu grija toata compozitia si o turnam peste conopida fiarta si putin racita pe care am asezat-o intr-o tava unsa si tapetatata cu faina, iar peste conopida am presarat sare, piper si curry. Punem tava in cuptorul incins pentru 15 minute apoi reducem intensitatea focului si-l mai lasam inca 10 minute. Putem servi sufleul cu smantana rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida