Sufleu de conopida

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2011 | 7621 vizualizari

 

Acest sufleu trebuia sa-l cheme Sufleu din resturi,pentru ca,numai din resturi l-am facut si chiar a iesit bun.

 

INGREDIENTE

  • resturi de conopida de la snitele
  • 2 felii de jambon sau orice alt preparat
  • 2 cartofi fierti
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 100 g mozzarella sau cascaval
  • sare,piper
  • putina nucsoara
  • 2 linguri unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Jambonul l-am pus pe gratar cateva minute, apoi l-am taiat julienne.

Intr-o tava de yena unsa cu unt am pus jumatate din cantitatea de conopida desfacuta marunt, jumatate din cantitatea de cartofi fierti taiati cubulete, condimente. Urmeaza jambonul, restul de conopida si cartof, deasupra amestecul de oua, smantana si cascaval condimentat.

Am tinut la cuptor 30 minute pana s-a rumenit deasupra si l-am servit cald. Este delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (8)

Cris2711 1

31.10.2011, 11:49

sufleurile nu sunt usor de facut

Lau 1

31.10.2011, 11:58

bun

MIUTA 1

02.11.2011, 13:15

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rosii umplute cu branza