Sufleu de conopida

de lira in Mancaruri de legume, 8 Mai 2011 | 6036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mica
  • 200 g sunca, salam (ce aveti prin frigider)
  • 150 g parmezan
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • 1 lingura faina
  • parunjel verde
  • sare
  • piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se spala, se desprinde in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.

Ouale se bat impreuna cu faina, se condimenteaza, dupa care adaugam smantana si patrunjelul. Daca vi se pare ca nu este suficient de fluida compozitia, mai puteti adauga cateva linguri de lapte. Dupa ce compozitia s-a omogenizam adaugam sunca patratele si parmezanul. O parte din parmezan se pastreaza pentru a fi presarat deasupra.

Conopida fiarta se pune intr-un vas termorezistent, adaugam compozitia de oua peste si dam la cuptor.

Lasam sufleul cam jumatate de ora la cuptor, dupa care il scoatem, presaram parmezan ras deasupra si, optional, putem orna cu felii de rosii, dupa care mai dam la cuptor sa se rumeneasca putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu branzeturi la cuptor