Sufleu de cartofi si conopida

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 14381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 1 conopida medie
  • 200 g branza telemea
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 g smantana
  • o legatura de marar
  • 50 g unt
  • 100 g bacon feliat
  • 100 g mozzarella rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si conopida:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele mai groase, apoi se fierb in apa cu sare 10 minute, pana se inmoaie putin. Conopida se curata, se desface in buchetele si se spala, apoi se fierbe in apa cu sare pana se inmoaie si ea putin. Se scurg apoi legumele de apa.

Branza telemea se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, se amesteca cu smantana, ouale si laptele. Se presara mararul tocat fin. Nu este nevoie sa adaugati sare daca branza este sarata.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se aseaza rondelele de cartofi, baconul taiat subtire si un sfert din compozitia cu branza. Deasupra se pun buchetelele de conopida si restul de compozitie de branza. Se presara mozzarella si se pune tava in cuptor, la foc mediu, pana se incheaga bine si se rumeneste usor deasupra.

Noi am mancat sufleul cu o fripturica de curcan, facuta la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza