Sufleu de cartofi cu pui

de gaby_duceag in Pui, 23 Mar 2011 | 14521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • un piept de pui
  • o ceapa
  • 2 linguri unt
  • o lingurita praf usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana
  • 4 oua
  • 100 gr cascaval
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu pui:

Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui se dezoseaza si se pune la fiert. Ceapa se taie pestisor si se caleste intr-o lingura de unt .

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat spuma albusurile, se adauga galbenusurile, sare, piper, usturoiul praf, cartofii fierti si scursi, ceapa, pieptul de pui fiert si tocat cubulete, smantana si untul ramas. Se amesteca usor cu mana.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se toarna amestecul si se baga la cuptor la foc mare pentru 20 min. Se scoate, se pune cascavalul ras si patrunjel si se reintroduce in cuptor pentru 10- 15 minute. Se serveste cu iaurt sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana, usturoi si ciuperci