Sufleu cu spanac

de oanapl in Mancare copii, 31 Mar 2017 | 8954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac
  • 4 oua
  • 1cescuta smantana
  • 100 g telemea
  • 100 g sunca
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu spanac:

Tai ceapa marunt, sunca o tai cubulete si le calesti in putin ulei. Adaugi spanacul (fiert si tocat marunt, apoi scurs de apa), usturoiul pisat si calesti totul pe foc mic, timp de 10 minute.

Lasi sa se raceasca, apoi adaugi telemeaua data pe razatoarea mare, ardeiul tocat cubulete, galbenusurile batute si smantana.

Bati albusurile spuma si le adaugi peste restul compozitiei, apoi amesteci usor. Adaugi sare si piper dupa gust. Torni compozitia in forme mici si dai sufleul la cuptor pentru 50-55 de minute, la 170 de grade C.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de branza dulce