Sufleu cu spanac

de oanapl in Mancare copii, 31 Mar 2017 | 9055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac
  • 4 oua
  • 1cescuta smantana
  • 100 g telemea
  • 100 g sunca
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu spanac:

Tai ceapa marunt, sunca o tai cubulete si le calesti in putin ulei. Adaugi spanacul (fiert si tocat marunt, apoi scurs de apa), usturoiul pisat si calesti totul pe foc mic, timp de 10 minute.

Lasi sa se raceasca, apoi adaugi telemeaua data pe razatoarea mare, ardeiul tocat cubulete, galbenusurile batute si smantana.

Bati albusurile spuma si le adaugi peste restul compozitiei, apoi amesteci usor. Adaugi sare si piper dupa gust. Torni compozitia in forme mici si dai sufleul la cuptor pentru 50-55 de minute, la 170 de grade C.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza de vaci si caise uscate