Sufle de somon

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2012 | 4599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 90 gr somon afumat
  • 25 gr praz
  • 20 gr spanac proaspat
  • 2 oua
  • 75 gr miez de lapte
  • 3 linguri de faina
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de somon:

Prazul l-am taiat rondele subtiri si le-am calit in putin ulei de masline. Am adaugat imediat somonul maruntit, iar dupa ce acesta si-a schimbat putin culoarea, pus putin piper si spanacul tocat marunt. Am calit totul pentru 1-2 minute. Am lasat sa se raceasca putin.

Albusurile le-am batut spuma.

Am amestecat somonul cu galbenusuri, miezul de lapte maruntit si apoi cu albusurile batute spuma. Am pus faina si am turnat amestecul in Ramekin-uri unse cu putin ulei si am copt la 170 grade Celsius aprox. 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari