Stufat de miel

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2010 | 6190 vizualizari

 

O mancarica ce nu trebuie sa lipseasca dupa sarbatorile pascale.....

 

INGREDIENTE

  • 250 ml suc de rosii
  • ulei
  • 1 lingura de faina sau amidon alimentar
  • sare si condimente
  • 500-600 g carne de miel( deobicei costita si gat)
  • o ceapa uscata
  • 3-4 legaturi ceapa verde
  • 3-4 legaturi usturoi verde
  • marar si patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Carnea de miel se spala in apa rece.

Punem intr-o cratita putin ulei se adauga ceapa uscata tocata marunt, apoi carnea si condimentele lasand  la inabusit. Se adauga apa cat sa se acopere carnea si se lasa la fiert pana se desprinde usor carnea de pe os.

Cand carnea este fiarta se adauga ceapa si usturoiul verde, tocate in fasii mari, de 4-6 cm.

Se dizolva faina in putina apa sau in sucul de rosii si se adauga si acestea in cratita cu stufat, lasand sa mai fiarba 5-10 minute.

Oprim focul , potrivim de sare  si adaugam verdeata tocata marunt.

Este excelent cu mamaliguta calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

nadina73 1

22.04.2010, 23:41

nu sant fan miel dar atata bine

Ina 1

23.04.2010, 08:25

Nici nu-ti inchipui ce gust bun dau ceapa si usturoiul verde tocate asa, mari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

pe 04.09 la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu usturoi verde