Stufat de miel

de Sim0na in Oaie, 15 Mai 2012 | 8503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe dezosate de miel
  • boia
  • boabe mustar
  • piper macinat
  • sare
  • stafide
  • 2 pahare vin rosu
  • ulei masline
  • ardei iute macinat
  • usturoi granulat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 "ghivecel" chivas
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Se transeaza carnea in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper, boia, boabe de mustar si stafide si se lasa de seara pana a doua zi la frigider. A doua zi se pune intr-un vas incapator, se adauga ulei de masline, ardei pisat, usturoi granulat, vin si apa, cat sa le acopere.

Se da la cuptor cca 30 minute, intorcand carnea din cand in cand.

Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa la cuptor jumatate de ora.

Se toaca ceapa verde, patrunjelul si chivasul taiat bastonase

Se mai lasa la cuptor 15 minute.

Am servit cu mamaliga calda... o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel in stil turcesc