Stufat de curcan

de sisterskitchen in Curcan, 13 Apr 2012 | 8905 vizualizari

 

Pentru azi vă propunem o reţetă de sezon. Ca să fie o mâncare mai uşoară am înlocuit carnea de miel cu cea de curcan. E o reţetă cu iz de primăvară şi uşor de făcut şi cu gust grozav.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de curcan-noi am folosit pulpă dezosată
  • 12-13 fire de ceapă verde
  • 12-13 fire de usturoi verde
  • 250 ml suc de roşii
  • sare, piper
  • 5 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de curcan:

1. Carnea de curcan se rumeneşte în 4-5 linguri de ulei.

2. Se adaugă ceapa şi usturoiul verde tăiate mărunt. Se lasă să se călească totul 3-4 minute, după care adăugăm sosul de roşii.

3. Potrivim de sare şi piper şi lăsăm să fiarbă aproximativ 40 de minute.

4. Când este gata, se stinge focul şi se presară o legătură de verdeaţă deasupra.

5. Noi am sevit stufatul alături de mămăliguţă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu ciuperci si carne de curcan