Strudel cu spanac si jambon

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 6635 vizualizari

 

Un aperitiv interesant!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj 300g.,
  • spanac 200g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • jambon 50 g.,
  • cascaval Delaco 50 g.,
  • ou 1 bucata,
  • sare iodata,
  • seminte de in.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu spanac si jambon:

Spanacul se curata, se spala si se poseaza in ulei de masline.

Pe aluatul de foietaj dezghetat se aseaza fasiile de spanac, feliile de bacon, cascavalul Delaco razuit, apoi se ruleaza, se cresteaza pe alocuri, se unge cu ou batut, se presara sare iodata si seminte de in.

Se pune la copt in cuptorul preincins cca. 15  minute la foc puternic.

Se serveste cald sau rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu spanac si jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

15.06.2012, 18:06

Vai acum l-am zarit ,
Arata super

laura_n 1

18.07.2012, 10:05

Acum am descoperit bunatatea asta!

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:42

arata minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]