Strudel cu dovleac

de Dea_Dea in Dulciuri, 22 Oct 2013 | 6027 vizualizari

 

pentru ca tot se poarta dovleacul , va invit la gustat:)

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 5-6 linguri smantana
  • un praf de sare
  • o lingura ulei
  • 3 linguri zahar
  • un ou
  • praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA:
  • 500 gr dovleac ras
  • 5-6 linguri zahar
  • scortisoara
  • 3 linguri gris
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Umplutura: dovleacul se pune in cratita cu zahar si scortisoara si se caleste pana se inmoaie 5-10 min. Se pune grisul, se amesteca si se lasa la racit.

Aluat:

Smantana, sarea, uleiul, oul si zaharul se pun in castron si se amesteca, se adauga cateva linguri de faina cu praful de copt . Se omogenizeaza si se continua cu adaugarea de faina, pana obtinem un aluat ce il putem intinde.

Aluatul se imparte in doua.

Se intinde fiecare foaie, se pune dovleacul si se ruleaza.

Se pune in tava pe hartie de copt si se da la cuptor 30-35 min.

TIPS-URI

1

Se serveste cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Dea_Dea 1

22.10.2013, 17:07

Laura , Laura , cum vezi tot ce nu trebuie

Valclaudia 1

22.10.2013, 20:17

o bunatate!

diaconta 1

22.10.2013, 23:21

unde se poarta dovleacul Dea? )))))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovleac cu aroma de ghimbir si scortisoara