Stiuca la cuptor cu legume la tigaie

de stratulatgeorgiana in Peste, 1 Oct 2014 | 5205 vizualizari

 

pestele.... aliment sanatos

 

INGREDIENTE

  • 2stiuci mici
  • 1vanata
  • 1dovlecel
  • 1morcov
  • 2ardei (galben si rosu)
  • 3-6catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca la cuptor cu legume la tigaie:

Stiuca se spala,curata si se condimenteaza cu sare si piper,se pune intr-o tavala cuptor la care se adauga vin alb si apa 1:1.Se pun cativa catei de usturoi,morcov si ardei pentru gust.Se lasa la cuptor pentru 20min,max30

Separat legumele se curata si se taie felii.Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline se adauga morcovul,ardeiul,vanata si dovlecelul pe rand ca sa se poata face fiecare in functie de textura,apoi adaugam sos de soia si usturoi.

Se servesc calde!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la cuptor cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]