Stiuca cu legume de vara

de Panacris in Peste, 29 Iun 2012 | 4318 vizualizari

 

Pestele in orice mod il gatiti e la fel de savuros. Va prezint o reteta 2 in 1, rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • stiuca proaspata 2 bucati,
  • lamaie 1 bucata,
  • legume de vara ( morcovi, mazare, conopida, brocoli, fasole verde) cca. 400 g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • vin alb demisec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume de vara:

Pestele se curata, se spala, se asezoneaza de sare, piper si se lasa la rece cca. 10 minute. Intre timp legumele se curata, se spala, se taie marunt si se fierb in aburi daca sunt proaspete. Eu am folosit legume congelate din lipsa de timp:D. Lamaia se taie felii, se aseaza in tava, deasupra lor se aseaza pestele, iar legumele se imprastie in tava pe langa peste. Se tiarna vinul si putin ulei, deasupra ingredintelor, apoi se presara rozmarin si se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 20 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu legume si vin alb la cuptor