Sticksuri de cascaval pane

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2016 | 4470 vizualizari

 

Am facut reteta oanei,sunt bune dar mie nu prea mi-au iesit,probabil trebuiau taiate mult mai gros

 

INGREDIENTE

  • 200 g cascaval delaco
  • 200 g pesmet
  • 1 ou
  • sare/piper/boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticksuri de cascaval pane:

Cascavalul se taie in felii groase de 1 cm,apoi in bastonase ,tot de 1 cm grosime.

Se pun sticksuriile pe o farfurie si se da la frigider pentru toata noaptea.

Pesmetul se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si condimentele intr-o punga.

Se bate oul,se trec sticksuriile prin ou,se pun in punga cu pesmet,se scutura bine si se pun la prajit.

Dupa ce se rumenesc putin se intorc repede pe cealalta parte.

Se scot pe servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticksuri de cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu cascaval si sunca