Spuma de zmeura

de Criss in Dulciuri, 5 Iul 2016 | 13467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 50 ml apa
  • 130 g zahar
  • 250 g zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura:

Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul, pentru 5 minute, timp in care zaharul se topeste si siropul incepe sa se ingroase. Albusurile se bat spuma, apoi in fir subtire se toarna siropul fierbinte, batand in continuare pana rezulta o spuma ferma si lucioasa.Se adauga zmeura si se bate in continuare pana se omogenizeaza si spuma e ferma. Spuma se pune in pahare pentru desert (sau cupe de inghetata) si se pune in frigider. Se serveste rece. Pentru o racire mai rapida, puteti pune cupele in congelator cateva minute si apoi in cupele/paharele reci sa puneti spuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

05.07.2016, 17:14

Ce bunaciune!

Constelatialeu 1

05.07.2016, 19:44

Ce bine arata !

Rocsi 1

05.07.2016, 21:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]