Spirale cu parmezan si susan.

de lilik in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2012 | 4612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj dreptunghiulara
  • 1 ou
  • 1 lingura de lapte
  • parmezan ras dupa plac
  • susan(sau ce seminte preferati)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu parmezan si susan.:

Batem oul cu putina sare si 1 lingura de lapte.

Desfacem foaia de aluat si o ungem cu ou batut,apoi pe 1/2 din foaie presaram parmezan ras si inchidem ca pe o carte cu cealalta 1/2.

Presaram putina faina si intindem putin cu sucitorul,apoi  taiem fasii pe care le rulam dand forma unei spirale.

Punem spiralele in tava,le ungem cu ou si presaram susan,apoi dam la cuptorul incins la 200° pana sunt frumos rumenite(circa 10-12 minute,depinde de cuptor).

Le scoatem si le lasam la racit,apoi le rontaim cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu parmezan si susan." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid