Spätzle cu ciuperci si smantana

de Corinuta in Paste, 10 Feb 2014 | 7938 vizualizari

 

Ingrediente putine, rapida si buna! Mie tare mi-a placut si sa o fac si sa mananc :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci
  • 4-5 linguri ulei
  • 400 g spatzle
  • 200 g smantana grasa sau creme fraiche
  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingura marar tocat
  • sare, piper macinat, usturoi granulat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spätzle cu ciuperci si smantana:

Se curata si se feliaza ciupercile, apoi se soteaza in uleiul cald pentru circa 10 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga spatzle si se condimenteaza cu sare, piper si usturoiul granulat.

Smantana se amesteca cu jumatate din cantitatea de parmezan ras si mararul tocat, apoi se toarna peste amestecul cu ciuperci si se mai lasa 1-2 minute pe foc. 

Cand e gata, se ia mancarea de pe foc, se presara parmezan si se serveste calda.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

eu am mai pus deasupra cateva feliute de camembert si am acopererit cratita cu un capac pret de cateva minute pana s-a topit branza

2

puteti presara deasupra cascaval razuit, branza telemea sau orice altceva va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Spätzle cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rotolo cu dovleac si spanac by Jamie Oliver