Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iun 2015 | 5071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura sparanghel alb
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline:

Sparanghelul se curata de partea lemnoasa si se taie bucati de marimea dorita.

Se fierbe cca 3-5 minute in apa clocotita cu sare, apoi se tine la scurs.

Prazul se spala, se taie fasii, il punem ca calit intr-o tigaie, adaugam sparanghelul scurs, sare si piper negru proaspat macinat dupa gust.

Amestecam cu grija sa nu se rupa sparanghelul, lasam sa se soteze la foc moderat cca 10 minute.

La final presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pate vegetal de naut