Spanac cu branza de vaci la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 24 Mar 2013 | 5631 vizualizari

 

O alta varianta pentru prepararea spanacului

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac congelat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 3 catei usturoi
  • 1 cutie branza de vaci
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cateva linguri pesmet (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza de vaci la cuptor:

Se pune untul intr-o cratita pe foc, se adauga usturoiul si spanacul congelat.

Se amesteca pentru a se desface spanacul si a se omogeniza.

Se adauga laptele amestecat cu faina, si se amesteca bine.

Se adauga branza de vaci si condimentele si amestecam pana se omogenizeaza.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se aseaza compozitia.

Eu am mai pus cateva linguri de pesmet pentru a fi mai densa compozitia.

Se da la cuptorul preincalzit la 180°C.

Se lasa 25-30 de minute.

La jumatatea timpului am pus oul deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate adauga smantana si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (22)

Tabita _ 1

24.03.2013, 15:27

CookieMonster multumesc

Bya Ralu 1

24.03.2013, 18:37

Tabita _ 1

24.03.2013, 19:07

Bya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]