Spaghetti carbonara

de Oana in Spaghete, 11 Iul 2014 | 12034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spaghetti
  • 200 gr bacon feliat
  • 200 gr ciupercute champignion
  • un galbenus de ou
  • 150 ml smantana de gatit
  • 3 catei de usturoi
  • o lingura ulei de masline
  • 2 linguri parmesan ras Delaco
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti carbonara:

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare dupa instuctiunile de pe ambalaj.

Intre timp se calesc ciupercutele in uleiul incins, se adauga usturoiul ras si se lasa sa se inmoaie putin. Se adauga apoi baconul taiat feliute si se lasa pe foc pana se rumeneste putin. Se da tigaia deoparte.

Intr-un bol se amesteca smantana de gatit cu galbenusul de ou si parmezanul ras.

Cand spaghetele sunt fierte se scurg de apa si se toarna deasupra sosul de smantana. Se amesteca bine, fara sa se mai puna pe foc. Se rastoarna apoi deasupra si ciupercile cu bacon si se amesteca.

Se servesc calde, cu felii subtiri de parmezan si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi