din seria: "cand nu stii ce sa mai gatesti"... cica a fost extrem de bun si o sa mai repet "experimetul"
Intr-un ceaun punem uleiul la incins bine si adaugam ceapa taiata julien. Punem 2 linguri cu apa peste si lasam sa se caleasca putin. Adaugam morcovul taiat rondele, usturoiul taiat rondele si puiul(bine spalat) iar apoi lasam sa se caleasca vreo 8-10 minute. Turnam sucul de morcovi si sosul de rosii diluat, peste pui, si lasam sa fiarba la foc mic. Spre final, cand carnea se desprinde usor de pe os, adaugam sarea, piperul si busuciocul.
Intre timp, separat fierbem spaghetele al dente.Cand sosul s-a facut, scoatem carnea si turnam doar sosul peste spaghete si amestecam bine. Carnea o vom punem in farfurie imediat cand servim.
Este bun atat cald cat si rece, se serveste alaturi de un vin alb
Pofta buna!
1
Pentru a nu se prinde spaghetele intre ele, adaugam putin ulei la fiert.
2
Dupa ce spaghetele au fost fierte, conform intructiunilor de pe pachet, le strecuram si le dam printr-un jet de apa rece. Acest procedeu opreste procesul de fierbe al spaghetelor.