Spaghete cu sos ragu

de Panacris in Spaghete, 7 Iul 2012 | 6283 vizualizari

 

O mancarica usoara de vara ce poate inlocui pranzul sau cina!:)

 

INGREDIENTE

  • spaghete Barilla nr.3 500 g.,
  • carne tocata de vita 500 g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • oregano,
  • foaie de dafin,
  • pasta de rosii 250 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos ragu:

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare, cca. 10 minute. Se strecoara si se stropesc cu putin ulei de masline. Intre timp carnea tocata se prajeste usor in putin ulei de masline, se asezoneaza cu sare, piper, foaie de dafin si oregano. Pasta de rosii se dliueaza cu cca. 200 ml. apa si adauga la carne. Se lasa sa fiarba amestecul de carne si sos de rosii cca. 15 minute. Se amesteca spaghetele cu sosul de carne si se serveste fierbinte cu adaos de ketchup dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]