Spaghete cu sos de smantana, pui si ciuperci

de aalliinnaa07 in Spaghete, 22 Ian 2014 | 17945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 300 ml smantana
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 1 mana de mazare(optional)
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei/ unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de smantana, pui si ciuperci:

Spaghetele le-am fiert conform intructiunilor de pe pachet.

Pieptul de pui l-am pus la fiert in apa cu putina sare timp de 30 de minute. Dupa ce s-a fiert il scoatem din apa si il punem la racit, dupa care il taiem bucatele.

Ciupercile le curatam de coaja si le taiem felii.

Intr-o tigaie punem putin ulei in care punem ceapa tocata, apoi adaugam ciupercile, le calim putin in ulei dupa care adaugam 1 polonic din apa in care a fiert pieptul de pui si lasam ciupercile sa fiarba 10-15 minute.(Impreuna cu ciupercile putem sa adaugam si cateva boabe de mazare ca sa fiarba). Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam pieptul de pui, smantana, busuiocul uscat, cateii de usturoi pe care ii dam pe razatoarea mica, piper, sare si vegeta dupa gust. Lasam sa mai dea un clocot, luam sosul de pe foc si il punem peste spaghete.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de smantana, pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu piept de pui si sos de gogosari